Кварцова стільниця

Огляди

Кварцовий камінь уже давно став популярним матеріалом, який дизайнери використовують для внутрішнього оформлення приміщень. Стільниця з кварцу ідеально вписується у будь-який інтер'єр, незалежно від того, який спосіб життя ви ведете і якому дизайну інтер'єру надаєте перевагу.


Кварцова стільниця – це, безумовно, показник високого стандарту якості життя, оскільки при виробництві цього матеріалу використовуються високоякісні компоненти та передові технології.


Якщо поставити собі за мету та порівняти властивості кварцових стільниць і стільниць із натурального каменю (граніту, мармуру), то переможцем виявиться кварцовий камінь.


Високі споживчі якості кварцових стільниць забезпечує склад кварцового каменю. Він складається приблизно на 93% з подрібненого натурального кварцу, близько 7% складають акрилові смоли і 1% – це пігменти, завдяки яким створюється колірна палітра матеріалу. Кварц відрізняється великою міцністю. Це один із найтвердіших природних мінералів. Крім того, кварц не вступає у реакцію з сильними кислотами, не розкладається, не горючий і не токсичний.


Чудові властивості природного кварцу в повній мірі успадковує штучний кварцовий камінь.


Кварцові стільниці дуже практичні. Вони стійкі до стирання, подряпин і пошкоджень.


Кварцові поверхні позбавлені пор. Завдяки цьому вони не вбирають вологу, на них не залишається плям від чаю, червоного вина і кави. Кислот та інших агресивних хімічних речовин стільниця з кварцу теж не боїться.


На такий стільниці не накопичується бруд і мікроби. Жир не проникає всередину, і жирові забруднення легко видаляються за допомогою ганчірки, води і мила.


Поверхні з кварцового каменю, як правило, добре витримують короткочасний вплив високих і низьких температур – вони не деформуються і не втрачають кольору.

З точки зору естетики, кварцові стільниці заслуговують найвищої похвали. Виробники кварцового каменю пропонують багату кольорову палітру, з якої для будь-якого інтер'єру можна вибрати колір, що добре гармоніює.


Наприклад, у колірній палітрі кварцового каменю Caesarstone, який виробляється в Ізраїлі, представлено чотири колекції. Кожна колекція надихає на унікальний стиль в оформленні, зі своєю гамою кольорів і фактурою поверхні.


Дуже важливою властивістю плит із кварцового каменю є однорідність структури по всій глибині та колірна стабільність. Припустимо, ви встановили кухонну стільницю з кварцового каменю, а через пару років вирішили прикрасити свою кухню барною стійкою зі стільницею з того ж матеріалу. Будьте певні, що вам без проблем вдасться знайти матеріал точно такого ж кольору, і різницю «у віці» двох стільниць ніхто не помітить!

Особливо красиво і стильно виглядає мийка, зроблена з того ж каменю, що і стільниця. Мийка вбудовується при виготовленні стільниці таким чином, щоб стики були практично непомітними оку та невідчутними на дотик. Для миття це важлива вимога, оскільки абсолютно гладка поверхня і відсутність швів не дає шансів залишкам їжі, змитим з посуду, затримуватися на стінках та забиватися у шви.


Замовляти стільницю з кварцу слід у компанії, яка має достатній досвід і добре оснащене виробництво. Тільки у цьому випадку ваше замовлення буде виконано з ідеальною точністю. Декоративні елементи стільниці, такі як лицьова крайка, вимагають кваліфікації та майстерності виконання.


Маючи на своїй кухні стільницю з кварцового каменю, ви не станете замислюватися про стан робочої поверхні – вона завжди буде радувати вас своєю первозданною красою.


Інші статті

Усі статті
Усі статті

Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити