Сходи зі штучного каменя

Огляди

Сходи – це саме той елемент інтер'єру, який здатний підкреслити елегантність внутрішнього приміщення, створити його неповторність. Варіантів оформлення сходів – безліч: колір, форма, дизайн. Загалом, тут є, де розвернутися.


Функціональність сходів безпосередньо залежить від сходинок, і вкрай важливо вдумливо підійти до вибору матеріалу для їх виготовлення.


Сучасні штучні матеріали не відрізнити від натуральних – настільки близька їх імітація. Разом з тим, вони позбавлені недоліків, властивих природному каменю. Вибравши для сходинок штучний камінь, можна не турбуватися про те, що вони просядуть, будуть скрипіти або деформуються. Штучний камінь дешевший від натуральних аналогів, проте він міцний і прослужить довгий час.


Родзинкою даного матеріалу є абсолютна відсутність в ньому пор, а безшовна технологія у випадку акрилового каменю позбавляє від забруднень у щілинах, що часто докучає власникам сходів з природних матеріалів.

Який вибрати камінь для сходинок – кварцовий чи акриловий – залежить від ряду факторів.

Перш за все, потрібно враховувати, що акриловий камінь м'якший, ніж кварцовий, тому сходинки з нього краще робити всередині житлового приміщення. Акриловий камінь дозволяє зробити сходинки найбільш хитромудрих форм – напівкруглі, з вигинами. Такі сходи порадують своїм ексклюзивним видом і теплою, приємною на дотик поверхнею.


Кварцовий камінь добре витримує високі механічні навантаження, тому його цілком можна використовувати для вхідних сходів і облицювання підлоги вхідної групи будинку. Зовні сходи з кварцу не відрізниш від гранітних або мармурових. Кварцовий камінь, як матеріал для сходів, відрізняється міцністю і зберігає гарний зовнішній вигляд.

Штучний камінь для сходів і підлоги вибирають багато покупців, оскільки за своїми характеристиками він перевершує конкуруючі матеріали. Він водостійкий (підходить навіть для таких приміщень, як лазня або басейн), міцний, екологічний, має величезне кольорове розмаїття і здатний вписатися у будь-який інтер'єр, що робить його універсальним.


Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити