Більше, ніж острів: як ідею кухонного острова реалізувати по максимуму?

Рекомендації

Архіпелаг – це різновид кухонного острова, призначений для просторих приміщень. Архіпелаг є системою, що складається з різнорівневих конструкцій. У такий спосіб досягається максимальна функціональність. Одну частину можна використовувати для приготування обідів, другу – для прийняття їжі, а третю – підняти до рівня барної стійки та використовувати тільки для перекусів.

Кухонний архіпелаг чудово вписується в інтер'єр студії. Виступає одним зі способів зонування. Служить перехідним елементом між частинами приміщення. 

Оптимальний варіант – острів з обідньою зоною, барною стійкою. З цих точок проглядається простір вітальні, можна дивитися телевізор. У цьому випадку бар піднятий вище приблизно на висоту 1,1 м, острів на рівні 0,8-0,85 м.

Залежно від особливостей наповнення, острів із барною стійкою може одночасно використовуватися як система зберігання, робоча зона або модуль для вбудовування побутової техніки. Наприклад, варильної панелі або міні-холодильника, або винної вітрини. 

Не забудьте про якісне освітлення багаторівневого острова, адже він опиниться в епіцентрі приготування страв, перекушування і, можливо, навіть обідів. Використовуйте світильники-підвіси, споти, світлодіодні стрічки, люстри. 

Ще така об'ємна та багатофункціональна річ не обійдеться без додаткових розеток. Для цього в стільницю монтують висувні розеткові блоки. 

Загалом тут є де розгулятися фантазії!


Інші статті

Усі статті
Усі статті

Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити