Чи буде видно шов на кварцовій стільниці? 

Рекомендації

Це зовсім не просте питання, обробник не може зі 100% упевненістю сказати, як виглядатиме шов у кожному конкретному випадку. І в принципі – це нормально, гірше, якщо обробник стверджує, що шва не буде видно взагалі. Бо шов буде, але якщо все зроблено правильно, він буде непомітним.

Шов на камені по ширині може змінюватись від 0,3 мм до 1 мм – це норма.

Наскільки стик на стільниці буде помітний залежить від багатьох факторів. 

  • Від самого декору – чим строкатіший, тим менш помітний шов. Світлі монотонні тони (білий, бежевий) матимуть помітніший стик на стільниці. Декори із зернистою текстурою та насичені кольори (коричневі, темно-сірий) найкраще приховують шов на кварцовому камені, шляхом затемнення шва своєю яскравістю та красою. На чорних стільницях виразність стику знову зростає.
  • Від якості диска, яким розрізається камінь. Якщо диск низької якості - кромка виходить з безліччю сколів, які закриваються клеєм і чим більше - тим стик помітніший. 
  • Від місця стикування. Для стільниці, наприклад, вдалим місцем буде область під накладною мийкою або там, де робиться виріз для варильної поверхні. У цьому випадку лінія шва перетинатиме не всю ширину стільниці, а лише невеликі ділянки, що зробить її ледь помітною.
  • Від кольору клею. Фахівці підбирають відтінок клейового складу, який максимально відповідає відтінку стільниці. Завдяки цьому шов практично не помітний. 
  • Від кваліфікації обробника каменю. Якщо над виробом працює професіонал, то в результаті шов вийде справді мінімальний, який у жодному разі не буде привертати до себе увагу.

Інші статті

Усі статті
Усі статті

Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити