Як вибрати умивальник зі штучного каменю

Рекомендації

При виборі умивальника потрібно пам'ятати, що він повинен витримувати постійний контакт із водою, високу вологість, температурні перепади.


Умивальники зі штучного каменю якомога краще справляються з усіма цими проблемами та з кожним роком стають все більш популярними. Це відбувається завдяки унікальним властивостям матеріалу, з якого вони зроблені.


Давайте розберемося, в чому переваги умивальників, зроблених зі штучного каменю?

Переваги умивальників зі штучного каменю

  1. Умивальники зі штучного каменю зовні практично не відрізняються від зроблених із натурального каменю, наприклад із мармуру. Разом з тим, вони значно дешевші, а матеріал (штучний камінь) за багатьма параметрами перевершує натуральний камінь.


  2. Штучний камінь – міцний, довговічний матеріал. Умивальник, зроблений зі штучного каменю, стійкий до подряпин. Він не зіпсується, якщо на нього розіллється кислота, відбілювач або розчинник.


  3. Умивальники зі штучного каменю відповідають всім необхідним вимогам по гігієнічності. На гладкій непористій поверхні зі штучного каменю не накопичується бруд, не розмножуються бактерії та мікроби.


  4. Штучний камінь є екологічно чистим матеріалом. Це композитний матеріал, що складається зі смоли з додаванням натуральних мінералів.


  5. За умивальником зі штучного каменю легко доглядати – поверхню достатньо протерти губкою і мильною водою.


  6. Існує величезна кількість колірних рішень для умивальників з штучного каменю, і ви можете вибрати саме той варіант, який буде поєднуватися з інтер'єром вашої ванної кімнати.


  7. Штучний камінь багатоликий з точки зору форм. Розроблено багато цікавих моделей умивальників, різних розмірів і форм.


  8. У штучного каменю, на відміну від холодного натурального каменю, тепла поверхня і гладка, приємна на дотик текстура.

Форми і розміри умивальників зі штучного каменю

Умивальники, зроблені зі штучного каменю, радують не тільки своїми кольорами, але й формами. Вони можуть бути круглими, напівкруглими і овальними, квадратними і прямокутними, у вигляді чаші або ретро-балії. Вибираючи модель умивальника зі штучного каменю, потрібно подбати, щоб його форма органічно вписувалася в інтер'єр ванної кімнати. Крім того, слід брати до уваги розмір ванної кімнати, де умивальник зі штучного каменю буде встановлюватися.

Умивальники можуть бути вбудованими у стільницю або такими, що стоять окремо.

Умивальники зі штучного каменю, вбудовані у стільницю, – дуже зручні і практичні. Стільниця закриє труби і ванна кімната набуде акуратного вигляду. Крім того, під стільницею можна розташувати поличку і зберігати на ній банні приналежності.


Для умивальника та стільниці можна вибрати штучний камінь одного або різних кольорів. Акриловий камінь дозволяє зробити литу безшовну конструкцію. Безшовне з'єднання умивальника і стільниці не тільки естетичне, але і відповідає вимогам гігієни. Немає швів – немає скупчення бруду і бактерій.

Про що потрібно пам'ятати, замовляючи умивальник зі штучного каменю

  1. Добре обміркуйте, в якому стилі і в якій кольоровій гамі ви хочете оформити свою ванну кімнату. Виходячи з цього, вибирайте забарвлення каменя і форму умивальника.


  2. Виберіть компанію, яка буде виконувати ваше замовлення. Довіряйте тільки компаніям з великим досвідом роботи та хорошою репутацією.


  3. Запросіть додому майстра, і обговоріть з ним своє замовлення. Прислухайтеся до його порад і рекомендацій.


  4. Обов'язково поцікавтеся, чи дає компанія гарантію на матеріал і на свою роботу.


  5. Хоча штучний камінь дуже простий та надійний в експлуатації, дізнайтеся у майстра і запишіть рекомендації по догляду за умивальником зі штучного каменю.


Інші статті

Усі статті
Усі статті

Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити