Підвіконня з акрилового каменю

Рекомендації

Вікно без підвіконня виглядає так само безглуздо і сумно, як кімната без вікна. Ми настільки звикли до виду традиційних білих підвіконь класичної форми, що не завжди усвідомлюємо, наскільки декоративним може бути цей начебто незначний елемент інтер'єру. Підвіконня з акрилового каменю дозволяють поглянути по-новому на це питання.

Креативний підхід

Підвіконня з акрилового каменю без зусиль можна зробити повноцінним елементом інтер'єру. Часто підвіконня перетворюють на стіл або столик, зробивши його у вигляді стільниці. За таким столиком зручно читати, сидячи перед вікном, яке виходить у парк або сад чи займатися рукоділлям. Денне світло з вікна буде сприятливо впливати на ваш зір.


Зробіть низьке підвіконня, невисоко від підлоги – і ви отримаєте оригінальну підставку для масивних ваз або горщиків з високими кімнатними рослинами.


Підвіконня можна використовувати як поличку, а під ним влаштувати маленький стелаж.


Підвіконня з акрилового каменю максимально декоративні. Вони добре поєднуються з деревом, металом, склом і каменем.

Гарною прикрасою підвіконня стане профільована крайка. Підібрана зі смаком, вона може вдало підкреслити стиль інтер'єру.


Акриловий камінь – матеріал пластичний. Він дозволяє зробити підвіконня будь-якої форми. Якщо ви хочете встановити кругове підвіконня у вежі або еркері, то акриловий камінь дозволить без зусиль реалізувати цю ідею. У акриловому камені можуть бути втілені і класичні підвіконня, і креативні дизайнерські моделі: кутові, багаторівневі, фігурні, комбіновані.


Завдяки можливості безшовного з'єднання плит з акрилового каменю, будь-яка, навіть найскладніша модель виглядає, як моноліт.


Колірна гама підвіконь з акрилового каменю дуже широка, значно ширша, ніж у натурального каменю, і набагато різноманітніша. Тут присутні і однотонні кольори, і зразки зі всілякими вкрапленнями – дрібними, середніми, великими, в тон і контрастними, матовими і прозорими. Природа – велика витівниця, але людська фантазія сильніша.


Важливою особливістю штучного каменю є те, що всі плити одного зразка мають абсолютно ідентичний малюнок. Навіть якщо у кімнаті десяток підвіконь, вони не будуть відрізнятися ні відтінком, ні малюнком.

З точки зору практика

Штучний камінь позбавлений недоліків натурального, а достоїнств у нього навіть більше.


Підвіконня з акрилового каменю так само міцні та стійкі до подряпин, як з натурального. Але вони набагато практичніші, оскільки не бояться кислот, забарвлених рідин і менше забруднюються. Пояснюється це тим, що штучний камінь не має пор, отже, його поверхня не вбирає рідини, бруд, жир.


Якщо поверхню підвіконь з натурального каменю потрібно час від часу обробляти мастиками або іншими спеціальними засобами, для поверхонь з акрилового каменю нічого цього не потрібно. Вода, мило і губка – ось і все, що треба для ідеального блиску підвіконня.


Підвіконня з акрилового каменю, на відміну від натурального, залишається теплим навіть взимку і зберігає у будинку тепло. На таке підвіконня приємно присісти і влітку, і коли за вікном мороз.


Акриловий камінь не вигорає і не змінює колір незалежно від того, де він знаходиться – на північній чи південній, сонячній стороні.


Одним словом, підвіконня з акрилового каменю – це красиво і практично.


Інші статті

Усі статті
Усі статті

Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити