Стільниці зі штучного каменю

Рекомендації

Кухня – наше улюблене місце для домашнього чаювання і веселих посиденьок з друзями. Саме в кухні, за кухонним столом спілкування виходить менш формальним, більш теплим і душевним. Тому нам хочеться, щоб кожна деталь цього приміщення виглядала естетично і була зручною для використання. Одну з головних позицій на кухні займають кухонні стільниці. Стільниці зі штучного каменю – якісні, надійні і привабливі – стануть прикрасою будь-якої кухні.

Чим хороші стільниці зі штучного каменю

  1. Споживчі якості стільниць, зроблених зі штучного каменю, настільки високі, що вони з успіхом конкурують із виконаними з натурального каменю і навіть перевершують їх по цілому ряду показників.


    Стільниці зі штучного каменю радують своєю міцністю і довговічністю. Вони стійкі до механічних пошкоджень, хімічного і температурного впливу. Секрет цього криється у складі матеріалу, з якого вони зроблені. До складу кварцового каменю входить 93% подрібненого у крихту кварцу – одного з найбільш твердих мінералів. При виробництві акрилового каменю використовуються мінеральні речовини і смоли з високими характеристиками міцності.

    Вам не варто боятися, що на стільниці, навіть якщо вона білосніжно-білого кольору, залишаться плями від кави, чорної смородини або червоного вина. Штучний камінь, на відміну від багатьох натуральних, особливо мармуру, не боїться ні забарвлених рідин, ні кислот.


  2. Екологічна безпека та гігієнічність штучного каменю підтверджується сертифікатами міжнародного зразка. Тому можна бути абсолютно впевненим, що стільниця не буде джерелом шкідливих для нашого здоров'я речовин. Висновки гігієнічної експертизи дозволяють контакт стільниці з харчовими продуктами.

    Стільниці зі штучного каменю не вбирають жир, запахи і вологу. Матеріал позбавлений найменших пор, тому забруднення не в'їдаються у поверхню, бактерії та мікроби не скупчуються на ній.  


  3. Доглядати за такими стільницями дуже легко - потрібно протирати їх вологою губкою або ганчіркою і час від часу мити мильним розчином. Приємна блискуча глянцева поверхня завжди буде виглядати, як нова.

  4. Колір і форму стільниці зі штучного каменю ви можете вибрати на свій смак. Вони настільки різноманітні, що у цьому з ними не зрівняється жоден інший матеріал. У колірній палітрі штучного каменю зібрана багата гама відтінків – спокійних пастельних, чистих природних, глибоких насичених. Вкраплення різних розмірів, форм та інтенсивності створюють вражаючі малюнки – від структури натуральних каменів до космічних порід.

  5. Дизайнери дуже люблять використовувати у своїх проектах штучний камінь, тому що він дає їм величезні можливості. Комбінуючи матеріал різного кольору, вони створюють цікаві стильні дизайни. Стільницю можна прикрасити гарною крайкою, а акриловий камінь дозволяє до того ж робити контури стільниці з плавними вигинами.

  6. Стільниці зі штучного каменю з вбудованою мийкою функціональні і зручні. Мийку можна зробити теж зі штучного каменю, тоді весь комплект буде виглядати дуже органічно. Безшовне з'єднання стільниці та мийки має ту перевагу в тому, що у шви не забивається бруд.

Але не біда, якщо вам до душі мийки з нержавійки – їх теж можна без проблем вбудувати у стільницю.


Практично корисними і красивими елементами є вбудовані у стільницю прутки для гарячого, які мають у розміщують поруч із плитою. Хоча штучний камінь має високу теплостійкість, розпечені сковорідки та чайники на стільницю зі штучного каменю ставити все ж не рекомендується. Біля мийки на стільниці можна проточити рівчаки для стоку води. Якщо зробити прутки для гарячого і рівчаки для стоку води з фантазією, вони стануть справжньою окрасою стільниці, а разом з нею і кухні.

Дорогі господині, вибравши для своєї кухні стільницю зі штучного каменю, ви ні на хвилину не пошкодуєте про це. Цей сучасний, красивий, зручний і довговічний елемент кухонного інтер'єру буде завжди вам дарувати посмішку і гарний настрій.


Інші статті

Усі статті
Усі статті

Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити