Догляд за виробами з Caesarstone

Рекомендації

Щоденний догляд

Для догляду за виробами з Caesarstone потрібна, перш за все, вода, неабразивні миючі засоби та ганчір'я. Можна також використовувати високоякісні спреї, неабразивні губки і м'які серветки з просоченням.


Важливо, щоб використовувані миючі засоби мали показник pH від 5 до 9. Якщо pH виходить за рамки цього діапазону, засіб потрібно використовувати з обережністю, оскільки він може пошкодити поверхню. Рекомендується спочатку перевірити його дію на маленькій або невидимій ділянці.


Не можна використовувати засоби з вмістом трихлоретану або метилен хлориду (до таких відносяться плямовивідник і очищувач).


Якщо на поверхню потрапила потенційно небезпечна речовина, слід негайно вимити поверхню водою, щоб запобігти її пошкодженню.


Слідкуйте, щоб забруднення не залишалися на поверхні протягом довгого часу. Жир і порошкоподібні речовини слід видаляти з поверхні відразу.


Закінчивши прибирання, ретельно вимийте й прополощіть губки та серветки, які ви використовували.

Гарячі предмети

Поверхні з кварцового каменю Caesarstone не бояться короткочасного контакту з гарячими предметами. У той же час тривала дія дуже високих температур може призвести до знебарвлення та пошкодження поверхні Caesarstone.


Не слід ставити на поверхні Caesarstone дуже гарячий, знятий з плити посуд. Для предметів, нагрітих до температури понад 150-180°С, рекомендується використовувати теплоізоляційні підставки.

Стійкість до подряпин

Поверхні Caesarstone характеризуються високою стійкістю до подряпин. Разом з тим, безпосередньо на поверхнях Caesarstone не рекомендується працювати гострими предметами (наприклад, гострими ножами, викрутками).

Матові та текстуровані поверхні. Правила догляду

Для повсякденного догляду за виробами з текстурованим (колекція Motivo) та матовим оздобленням поверхні потрібно трохи більше зусиль, ніж з глянцевим. Це пояснюється різним ступенем гладкості поверхонь.


У більшості випадків плями легко видаляються з використанням рекомендованих засобів.


Щоб видалити стійкі плями, потрібно нанести на забруднене місце очищуючий засіб і злегка потерти м'якою абразивної губкою.


Матові і текстуровані поверхні стануть менш сприйнятливими до різних плям і слідів від пальців, якщо обробити їх спеціальними засобами. Таким чином можна досягти подвійного ефекту: захистити поверхню і посилити колір каменю.


При виготовленні виробів з Caesarstone із зазначеними видами оздоблення поверхню слід закривати захисною плівкою, оскільки даний вид поверхонь більш чутливий до пошкоджень і забруднень, ніж глянцеві поверхні.


Стійкі плями та сліди від рідин. Очищення і видалення

Поверхні Caesarstone характеризуються високою стійкістю до плям. У більшості випадків плями видаляються легко і швидко.


Перед застосуванням спеціальних засобів спробуйте спочатку позбутися плями звичайним способом – протерши її серветкою або м'якою губкою, змоченою в рідкому побутовому миючому засобі.


Налиплий бруд, їжу, жуйку, засохлу фарбу, лак для нігтів, та інше обережно відскребіть гострим скребком, а потім використовуйте спеціальний засіб.


Для видалення органічних забруднень рекомендується гель Cif® для ванних кімнат або аналогічний засіб.


Для видалення хімічних забруднень рекомендується м'який алкоголевмісний обезжирювач або спирт.


Інші статті

Усі статті
Усі статті

Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити