Зонування робочого простору на кухні

Рекомендації

Робоча зона є основою будь-якої кухні. Залежно від способу життя господарів вона може зміщуватися в бік плити з обробним столом або холодильника з мікрохвильовою піччю.⠀ Існує класичне правило «робочого трикутника» – зберігання, оброблення та приготування продуктів. Від нього і танцюємо. З точки зору зручності холодильник, раковина і плита повинні знаходитись поруч не один з одним, а зі стільницями. Інакше господиня приречена на виснажливе виконання зайвих рухів.⠀

Найпопулярніші варіанти зонування кухні:

- Кутова форма. L-подібна або трикутна форма. Як правило, для такого варіанту ідеальним місцем розташування є кут і дві стіни, які його формують. ⠀

- П-подібна форма. Робоча поверхня і вся кухонна техніка розташовуються вздовж трьох стін, а з четвертого боку знаходиться вхід. ⠀

- Острівна форма. Стільниця встановлюється в центрі приміщення, а вздовж стін розміщується техніка, меблі та різні елементи декору. ⠀

- Лінійна форма. Меблі розставляються вздовж однієї стіни.

Нехай ваша кухня тішить вас і вашу родину довгі роки та надихає на кулінарні шедеври.


Інші статті

Усі статті
Усі статті

Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити