Поверхні на кухні зі штучного каменю

У світі дизайну

Красива сучасна кухня, добре оснащена і зручна... Які картини малює ваша уява при цих словах? Давайте пофантазуємо разом. Уявімо, наприклад, кухню зі штучного каменю – матеріалу, який все частіше зустрічається нам у сучасних інтер'єрах.

Штучний камінь. Чим він хороший?

Штучний камінь – матеріал, який стає все більш популярним завдяки своїм унікальним якостям. Все, чим може похвалитися натуральний камінь, є і у штучного: міцність, хороша стійкість до стирання та подряпин, гарні кольори, висока теплостійкість та екологічність.


Про штучний камінь можна сказати навіть більше. По-перше, він не боїться кислот і забарвлених рідин, тобто плям на ньому не залишається. По-друге, доглядати за штучним каменем дуже просто – протирати його вологою губкою, використовуючи час від часу мильну воду. По-третє, поверхня зі штучного каменю гладка і непориста, тому мікроби і бактерії на ній не скупчуються. Безшовне з'єднання елементів зі штучного каменю дозволяє створювати монолітні конструкції, естетичні та зручні в експлуатації.

Для кухонь зі штучного каменю можна розробити дизайн у будь-якому стилі. Багата колірна гама не ставить рамок перед фантазією дизайнера, а пластичність і здатність до термоформування матеріалу дозволяє відійти від звичних прямолінійних форм.

Елементи кухні зі штучного каменю

Почнемо зі стільниці, оскільки робоча поверхня – один з найважливіших елементів кухні. Готувати на стільницях із штучного каменю – одне задоволення. Гладка непориста поверхня стільниці не брудниться і легко миється.


Звичну мийку з нержавійки можна замінити мийкою зі штучного каменю. Вбудована у стільницю, вона виглядає дуже елегантно і створює зі стільницею єдиний ансамбль. Раковину можна монтувати зверху на стільницю, знизу під стільницю і врівень зі стільницею. Раковини зі штучного каменю зазвичай монтуються знизу під стільницю.


Біля мийки багато хто проточує у стільниці рівчаки, які направляють воду, що стікає з помитого посуду прямо у раковину.

Корисними і одночасно декоративними елементами стануть прутки під гаряче, які роблять з нержавіючої сталі і вбудовують в стільницю поруч з плитою. На прутки можна ставити розпечені каструлі та сковорідки, не боячись пошкодити поверхню.

Раз вже ми говоримо про кухню зі штучного каменю, то матеріал для облицювання стін теж повинен бути відповідним. Панелі зі штучного каменю не просто прикрасять інтер'єр, але й заощадять час і сили при збиранні. Як і на стільниці, на них не буде накопичуватися бруд, тому процес прибирання буде швидким і приємним.

Останнім штрихом інтер'єру стануть підвіконня зі штучного каменю. Зроблені з того ж каменю, що і стінові панелі, вони виглядають як одне ціле.

Експериментуємо з кольором

Широка палітра кольорів штучного каменю надихає на експерименти. Кухню зі штучного каменю можна зробити світлою, повною повітря та світла. Або ж використовувати штучний камінь контрастних кольорів, відтінивши світлу стільницю темним глибоким кольором панелей. Можна варіювати не тільки кольором, але і малюнком вкраплень, фактурою поверхні плит зі штучного каменю.

Строгий мінімалізм, стримана елегантність, святкова розкіш – штучний камінь дозволяє реалізувати будь-який стиль.

Тим, хто вирішив зробити кухню зі штучного каменю, не доведеться йти на компроміс, вибираючи між гарним і практичним. Ви отримаєте 2 в 1!


Інші статті

Усі статті
Усі статті

Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити