TRANSSTONE провів майстер-клас для обробників акрилового каменю.

Новини компанії

Найкращий спосіб познайомитись з акриловим каменем та його обробкою – це відвідати теоретичний курс та практичний майстер-клас від TOPOVI.

Цього тижня охочі зі всієї України з’їхались в гості до TOPOVI. Почалося все з екскурсії на склад, де обробники змогли більш детально ознайомитись зі складською програмою. Величезна кількість різноманітних декорів акрилового каменю, кварцових плит та широкоформатної кераміки, які завжди є в наявності.

Далі був теоретичний курс про акриловий камінь і саме цікаве -  майстер-клас з його обробки та виготовлення стільниці з вбудованою мийкою.

Майстер показав обробникам, які інструменти необхідні та найкраще підходять для обробки акрилового каменю. Як правильно працювати аби уникнути помилок та рекламацій в майбутньому. Обробники побачили, як саме потрібно полірувати акриловий камінь, робити безшовне склеювання кромки, вирізати місце під мийку та встановлювати її. 

Захід виявився цікавим та пізнавальним для обробників, які не лише наразі починають працювати з каменем, але й для тих, хто шукав як виправити помилки та дізнатися про прийоми обробки. Компанія TOPOVI планує й надалі проводити такі заходи ще не один раз, тому запрошуємо всіх, хто працює з акриловим каменем, та хоче підвищити рівень майстерності.

Зростаймо разом!


Інші статті

Усі статті
Усі статті

Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити