6 кроків вибору мийки на кухню 

Рекомендації

Незручне миття здатне перетворити процес готування на справжній іспит. І це не перебільшення. Майже дві третини справ на кухні, так чи інакше пов'язані саме з кухонним миттям. Як зробити так, щоб мийка служила довгі роки, а також була зручною, стильною та функціональною? 

Ось 6 кроків, які допоможуть визначитись із вибором

  • Хороша мийка має витримувати випадкові удари та вплив різної побутової хімії. При цьому вона має бути простою у використанні та зберігати відмінний зовнішній вигляд при мінімумі зусиль. Мийки з акрилового та кварцового каменю відповідають усім цим вимогам, навіть більше - такі мийки можуть мати не тільки однорідний колір, але й різні текстури з вкрапленнями, а також можуть повторювати колір стільниці.
  • Якщо у вас малогабаритна кухня, швидше за все, доведеться відмовитися від об'ємної місткої мийки. Рішення проблеми в цьому випадку може стати кутова мийка для кухні. Така мийка не тільки дозволяє залучити порожній «незручний» кут, а й виглядає візуально компактнішою.
  • Не варто вибирати дуже глибоку мийку, інакше доведеться постійно нагинатися. Якщо чаша буде надто дрібною, в ній не поміститься високий посуд, а бризки води та жиру постійно потраплятимуть на стіну або стільницю. Глибина 150-180 мм може вважатися оптимальною – і зручно, і містко.
  • Класична кухонна мийка, як правило, прямокутна або квадратна. Нерідко можна зустріти круглі мийки. Круглі мийки для кухні при рівному обсязі з раковинами іншої форми часто виявляються більш місткими. Більшою мірою форма мийки залежить від інтер'єру кухні.
  • Мийка для кухні може мати одну, дві або три чаші. У додаткових чашах дуже зручно мити овочі, фрукти чи зелень, розморожувати м'ясо чи рибу. Мийку з однією чашею простіше мити, проте вона менш зручна для миття посуду та обробки продуктів.
  • Важливим елементом мийки є крило - горизонтальна площина з одного або обох сторін мийки, що виходить на робочу зону кухонного гарнітура. Якщо ви не збираєтеся часто і багато готувати, крило може бути й не потрібним, а тільки займати місце. Але у разі захоплення кулінарією чи необхідністю багато і часто готувати, просторе крило просто необхідне. Крило дуже зручне для розташування різного кухонного приладдя, підготовки овочів або сушіння посуду.

Інші статті

Усі статті
Усі статті

Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити