Нові форми та зміст у дизайні ванної кімнати

У світі дизайну

Посуньтесь, нудні тумбочки для ванної! Крок убік, раковини на п'єдесталі! Сьогодні верховодять нові технології та лаконічний дизайн.

З року в рік оздоблення та дизайн для ванної кімнати змінювалися, доповнювалися та вдосконалювалися, щоб відповідати моді та вимогам людини. 

Сучасний стиль значно відрізняється від того, що був у моді кілька десятиліть тому. Основна відмінність, це використання різних нововведень, які виконують не тільки декоративну, але і практичну функцію.

Стільниця – зручний та практичний атрибут сучасної ванної кімнати, яку встановлюють як у компактних, так і у просторих кімнатах. Новий рівень досконалості – це монолітна конструкція, де раковина поєднана зі стільницею з акрилового каменю.

Новий час диктує нові стандарти до матеріалів та форм у ванній кімнаті. Акриловий та кварцовий камінь забезпечують високу міцність при мінімальній товщині та відсутність швів і не забуваємо про екологічність. Тому лаконічні раковини з наклонною площиною з жолобком для стоку води, вбудовані в стільницю, зараз на піку популярності. Такий дизайн символізує стиль мінімалізму з акцентом на геометричні форми. Ці меблі для ванних кімнат відрізняються практичністю та елегантністю.

Про функціонал: 

  • таку монолітну стільницю легше встановлювати, не виникає труднощів із підключенням сантехніки та розрізанням стільниці; 
  • стільниці зручно використовувати для зберігання різних предметів необхідних у ванній кімнаті: косметики, побутової хімії, засобів гігієни та інше; 
  • під невелику монолітну стільницю дуже зручно встановлювати пральну машину, ідеальне рішення для мініатюрних приміщень; 
  • за монолітною стільницею легше доглядати, немає стиків - немає забруднень.

Інші статті

Усі статті
Усі статті

Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 073 270 52 00

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити