Політика захисту персональних даних (Політики приватності)

Ми - товариство з обмеженою відповідальністю «Транс Стоун», зареєстроване за законодавством України, ЄДРПОУ 37501082, місцезнаходження: 02090, м. Київ, вул. Бутлерова Академіка, 4 (далі - «Ми», «Товариство») - розробили цю Політику захисту персональних даних (далі – «Політика»), щоб показати як відповідально ми ставимося до питання приватності персональних даних клієнтів і відвідувачів нашого сайту (далі - «веб-сайт», «сайт»).

Ця Політика допоможе вам зрозуміти:

Заява про обробку і захист персональних даних

Ми прагнемо захищати персональні дані, які отримуємо і в подальшому обробляємо. При обробці персональних даних Товариство зобов'язується вживати всіх необхідних технічних і нормативних заходів у відповідності до вимог чинного законодавства про захист даних.

Користуючись нашими сайтом та/або коли надаєте окрему згоду на обробку ваших даних, ви погоджуєтеся з цією Політикою. При цьому ви не зобов’язані надавати згоду на обробку даних, якщо така згода пропонується вам при обробці персональних даних саме на підставі згоди суб’єкта даних.

Коли ми контролюємо способи збору персональних даних і визначаємо цілі, для яких такі дані використовуються, Товариство стає «володільцем персональних даних» в розумінні Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. (далі – «Закон»).

Товариство обробляє персональні дані лише в разі наявності хоча б однієї із законних підстав, визначених Законом для відповідної обробки.

Ми не передаємо персональні дані третім особам, крім випадків, коли така передача дозволена або вимагається відповідним законодавством України, або на прохання самого суб'єкта персональних даних.

В той же час, при роботі з нашим сайтом ви можете переходити на інші сайти за гіперпосиланнями (лінками), коли ви фактично перенаправляєтесь до сайтів інших компаній, де персональні дані можуть збиратися поза контролем Товариства. В такому випадку, збір і обробка персональних даних буде відбуватися відповідно до внутрішніх документів (політик) третьої особи, чий сайт ви відвідуєте.

Зверніть увагу, що наша Політика може періодично оновлюватися, в тому числі, якщо цього вимагає застосовуване законодавство. За необхідності пропонуємо вам повертатися до цієї Політики час від часу, щоб знати чи внесені зміни. Ваше подальше використання додатків чи послуг після внесення змін до Політики означатиме вашу згоду з такими змінами. Якщо ви не згодні із внесеними змінами, ви можете відмовитися від використання наших послуг або сайту.


Підстави обробки персональних даних

Товариство буде обробляти ваші персональні дані лише в разі наявності хоча б однієї із законних підстав для відповідної обробки, в тому числі, але не виключно:

Мета обробки персональних даних

Переважно ми використовуємо отриману інформацію про користувачів/клієнтів з метою надання послуг належного рівня якості, зокрема, покращення вашого досвіду співпраці з Товариством в майбутньому.

Ми використовуємо персональні дані з наступною метою:

При цьому, для відправлення вам на електронну пошту рекламних/маркетингових повідомлень ми отримуємо від вас окрему згоду, яку можна відкликати у будь-який момент (зокрема, зв’язавшись з нашим спеціалістом із захисту персональних даних).

Ми просимо вас повідомляти лише ті персональні дані, які необхідні для надання обраного вами сервісу/послуги, отримання інформаційної розсилки або відповіді на ваш спеціальний запит/претензію. У той же час, якщо ви вирішите повідомити нам додаткові персональні дані, ми також зможемо обробити їх із необхідним рівнем захисту.

Час зберігання персональних даних

Ми не будемо зберігати ваші дані довше, ніж це необхідно для досягнення цілі, для якої вони збираються і обробляються, або для дотримання встановлених законом вимог.

Щоб визначити відповідний період зберігання, ми визначаємо характер і категорію персональних даних, цілі, для яких ми їх обробляємо, і чи можемо ми досягти цих цілей за допомогою інших засобів.

За загальним правилом, граничний час обробки персональних даних в Товаристві становить 3 (три) роки з моменту отримання відповідних даних.

Ми можемо з плином часу мінімізувати ваші персональні дані або зробити їх анонімними, щоб вони більше не могли бути пов'язані з вами особисто. В цьому випадку ми зможемо використовувати цю інформацію без подальшого інформування вас, як таку, що більше не містить персональних даних (наприклад, для з метою ведення статистики щодо клієнтів).

Ваші персональні дані будуть видалені:

Технічні, організаційні та інші засоби захисту даних

Товариство впровадило і буде впроваджувати й надалі всі необхідні технічні та організаційні засоби, які захищають персональні дані від неавторизованої або незаконної обробки та від втрати, знищення або пошкодження даних.

Ми налаштували все інтерфейси нашого сайту так, щоб дотримувалася максимально можлива конфіденційність. Товариство надає доступ до персональних даних тільки уповноваженим працівникам.

В той же час, ми не можемо гарантувати безпеку ваших даних при несанкціонованому доступі до ваших пристроїв, що знаходяться поза межами нашого контролю, відповідно Товариство не бере на себе відповідальність за це.

При цьому поширення Товариством персональних даних без згоди суб'єкта таких даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених відповідним діючим законодавством, у тому числі, статтями 7 і 11 Закону.


Cookies та інші технології відстеження

Cookies - це невеликі текстові файли, які зберігають веб-сайти на вашому пристрої (комп'ютері, мобільних пристроях) в момент, коли ви починаєте їх використовувати. Таким чином, веб-сайт на певний час буде пам'ятати ваші переваги і дії, які ви виконали, в тому числі для того, щоб вам не потрібно було повторно вводити ці дані. Наші файли cookies самі по собі не ідентифікують окремого користувача, а ідентифікують тільки пристрій, яким ви користуєтесь.

Cookies та інші технології відстеження на нашому веб-сайті та додатках можуть використовуватися різними способами, наприклад, з метою експлуатації веб-сайту, аналізу відвідуваності або в рекламних цілях. Cookies та інші технології відстеження ми використовуємо, зокрема, для підвищення якості та ефективності наших послуг.

Для отримання додаткової інформації про те, що таке cookies, як вони працюють, як ними керувати або як їх видалити, перейдіть на www.allaboutcookies.org

Повідомляємо, що у налаштуваннях деяких інтернет-браузерів можна налаштувати заборону cookies та інших технологій відстеження. При цьому ви повинні розуміти, що відключення деяких cookies файлів призведе до втрати функціональності нашого веб-сайту або додатку і ви відповідно не зможете використовувати усі їх можливості, у тому числі можлива некоректна робота деяких функцій/сервісів.


Права суб’єктів персональних даних

Повідомляємо про ваші права щодо захисту і обробки персональних даних відповідно до Закону:

Ваші звернення з питань захисту і обробки персональних даних

Ми призначили спеціаліста із захисту персональних даних, який є першою контактною особою зі всіх питань, зауважень або побажань щодо захисту і обробки ваших персональних даних. Ви можете звертатися до нього:



Стати партнером

Залиште свої дані або зателефонуйте нам:

+38 044 334 76 30

Надіслати проект

Напишіть про свій проект і ми опублікуємо вашу роботу на нашому сайті

Надіслати пропозицію

Напишіть нам вашу пропозицію чи побажання

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Заявку відправлено, ми зв'яжемося з вами для обговорення деталей.

Закрити

Дякуємо!

Проект відправлений, ми зв'яжемося з вами для узгодження публікації.

Закрити

Увага!

Не правильно введені дані форми!

Закрити